Dětská přednemocniční a urgentní péče - Mixa, Vladimír; Heinige, Pavel; Votruba, Václav (Grada Publishing, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na terapii urgentních stavů u dětí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: dětská urgentní medicína; urgentní zdravotnické služby; ambulantní péče; Pediatric Emergency Medicine; Ambulatory Care; pediatrie; Critical Care; Emergency Medical Services; urgentní lékařství; péče o pacienty v kritickém stavu