Mé dítě má autismus : jak o tom mluvit s ním, rodinou i okolím - Dundon, Raelene; Arnautovová, Maria (Portál, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na komunikování o autismu s postiženým dítětem a s dalšími lidmi. Obsahuje pracovní listy. Určeno široké veřejnosti, rodičům.
Keywords: Psychology; psychiatrie; komunikace; psychologie; autistická porucha; Children with Disabilities; postižené děti; pediatrie; Communication; Autistic Disorder