Atlas elektroencefalografie dospělých. 1. díl, Deskriptory EEG vzorců, základní lokalizační pravidla, artefakty, normální nálezy ve spánku a bdělosti, základy rutinního počítačového zpracování EEG - Vojtěch, Zdeněk (Triton, 2021)
Atlas, který se zaměřuje na zobrazení neurologických nemocí dospělých pomocí elektroencefalografie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: dospělí; Electroencephalography; Adult; elektroencefalografie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; neurologie