Gynekologie a porodnictví v datech - Průša, Richard; Petrtýlová, Květoslava; Velebil, Petr; Pán, Martin; Pánová, Stanislava (PanMed, 2003)
Příručka se zaměřuje na gynekologická laboratorní vyšetření a na léčivé a protetické prostředky a pomůcky v gynekologii. Obsahuje jejich aktuální seznam a důležité číselné údaje. Určeno odborné veřejnosti, zejména gynekologům.
Keywords: statistika, zdravotnická statistika; kompresivní punčochy; Pharmaceutical Preparations; Orthotic Devices; Stockings, Compression; gynekologie a porodnictví; léčivé přípravky; dámské hygienické výrobky; Feminine Hygiene Products; diagnostické techniky porodnicko-gynekologické; Diagnostic Techniques, Obstetrical and Gynecological; protetické prostředky