Anglicko-český a česko-anglický slovník. Stomatologie - Baumruková, Irena (H.R.G. spol. s r.o, 2021)
Anglicko-český a česko-anglický odborný slovník, který se zaměřuje na terminologii ze stomatologie.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; stomatologie; terminologie jako téma; Terminology as Topic; čeština; Oral Medicine; angličtina; zubní lékařství