Skryté příčiny únavy a nedostatku energie : jak přestat být unavení a nemocní z toho, že jste unavení a nemocní - Gundry, Steven R; Sýkorová, Ivana (Grada, 2021)
Příručka se zaměřuje na únavu a nedostatek energie a jejich příčiny a na zdravý životní styl a zdravou stravu. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Healthy Lifestyle; Fatigue; energetický metabolismus; fyziologie; Energy Metabolism; Diet, Healthy; podpora zdraví; Physiology; zdravotní výchova; únava; zdravý životní styl; Health Promotion; zdravá strava; preventivní medicína