Idiopatické střevní záněty II : nové trendy a mezioborové souvislosti - Lukáš, Milan (Grada Publishing, 2021)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty idiopatických střevních zánětů, včetně mezioborových souvislostí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Inflammatory Bowel Diseases; idiopatické střevní záněty; Interdisciplinary Communication; gastroenterologie; mezioborová komunikace