Schematerapie : příručka pro terapeuta : ucelené podklady pro individuální, skupinový a kombinovaný schematerapeutický léčebný program - Farrell, Joan M; Reiß, Neele; Shaw, Ida A; Budzová, Zuzana; Vejmělková, Markéta; Kovářová, Marie; Možný, Petr (Stanislav Juhaňák - Triton, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na metody skupinové, individuální a kombinované schematerapie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: psychoterapie; Psychotherapy, Group; schematerapie; skupinová psychoterapie; individualizovaná medicína; Schema Therapy; Precision Medicine