Praktická cvičení z farmakognosie - Dušek, Jaroslav; Kašparová, Marie; Siatka, Tomáš; Spilková, Jiřina; Tůmová, Lenka (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2021)
Vysokoškolská učebnice obsahující praktická cvičení, která se zaměřují na farmakognozii.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: farmacie a farmakologie; Pharmacognosy; farmakognozie