Silní naboso - Splichal, Emily; Haškovec, Štěpán (Move Lab, 2021)
Příručka se zaměřuje na prospěšnost chůze naboso a na bosonohý trénink. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Longevity; Shoes; Health Promotion; Biological Evolution; antropologie; obuv; chůze; rehabilitační a fyzikální medicína; pohybová aktivita; preventivní medicína; podpora zdraví; Motor Activity; biologická evoluce; Walking; Anthropology; noha (od hlezna dolů); Foot; dlouhověkost