Když běžné postupy selhávají : jak hledat reálná řešení složitých situací v sociálních službách - Jůn, Hynek (Pasparta Publishing, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na práci s náročnými klienty v sociálních službách, na nový model sociální práce. Obsahuje příklady z praxe. Určeno odborné veřejnosti, zejména sociálním pracovníkům.
Keywords: krizová intervence; sociologie; Persons with Psychiatric Disorders; zátěž pečovatele; řešení problému; duševně nemocní; Problem Behavior; Social Workers; Crisis Intervention; Caregiver Burden; problémové chování; Problem Solving; Models, Theoretical; Social Work; osoby s mentálním postižením; sociální práce; Persons with Intellectual Disabilities; sociální pracovníci; teoretické modely