Plodnost : cesta k mateřství - Máslová, Helena (CPress, 2021)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty neplodnosti a léčby neplodnosti, včetně psychosomatiky. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: reprodukční lékařství; Mind-Body Therapies; asistovaná reprodukce; dějiny; sociologické faktory; infertilita; History; psychologie, klinická psychologie; fyziologie; fertilita; Fertility; Psychophysiologic Disorders; Reproductive Techniques, Assisted; Infertility; Sociological Factors; psychosomatické a relaxační terapie; psychosomatické poruchy