Předpoklady a osobnostní rysy vhodné pro výkon sociální práce - Musil, Libor; Baláž, Roman; Havlíková, Jana; Punová, Monika; Votoupal, Miloš (VÚPSV, v.v.i., výzkumné centrum Brno, 2019)
Výzkumná zpráva ze studie, která se zaměřila na vhodné osobnostní rysy a další předpoklady sociálních pracovníků pro výkon jejich práce. Sběr dat probíhal pomocí dotazníků. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Research; Social Work; History, 21st Century; Česká republika; sociologie; psychologie, klinická psychologie; komunikace; průzkumy a dotazníky; výzkum; Czech Republic; Personality; Professional Competence; osobnost; Social Workers; sociální pracovníci; Communication; Surveys and Questionnaires; sociální práce; dějiny 21. století; odborná způsobilost