Akustický seminář (České vysoké učení technické, 1999)
Sborník prací přednesených na semináři, který se zaměřil na akustiku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Acoustics; akustika řeči; fyzika, biofyzika; zvuk; Speech Acoustics; akustika; Sound