Cesta Ledového muže - Hof, Wim; Jong, Koen de; Futera, Jakub (Jota, 2021)
Publikace se zaměřuje na Wim Hofovu metodu posilování zdraví pomocí zejména otužování a dechových cvičení a zároveň je biografií Wim Hofa. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: dějiny 20. století; dechová cvičení; History, 21st Century; preventivní medicína; Cryotherapy; sportovci; alternativní lékařství; zdravé chování; Athletes; Acclimatization; Health Promotion; kryoterapie; dějiny 21. století; Psychophysiology; aklimatizace; Breathing Exercises; History, 20th Century; nízká teplota; významné osobnosti; rehabilitační a fyzikální medicína; Health Behavior; psychofyziologie; podpora zdraví; Cold Temperature; Famous Persons