Dvoustranné smlouvy o sociálním zabezpečení : koordinace sociálního zabezpečení - Vopatová, Gabriela (Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2002)
Publikace informuje o mezinárodních smlouvách, které se týkají sociálního zabezpečení a Česka. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: International Cooperation; právo, zákonodárství; Česká republika; mezinárodní spolupráce; smlouvy; zákonodárství jako téma; Social Security; sociální zabezpečení; sociologie; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Legislation as Topic; Czech Republic; Contracts