Načo je psychoterapia, pán Kernberg? : skúsenosti slávného psychiatra a psychoterapeuta - Lütz, Manfred; Széherová, Katarína; Kernberg, Otto F (Vydavateľstvo F, Pro mente sana, 2021)
Rozhovor s Ottom Kernbergom, psychiatrom a psychoterapeutom, o jeho živote a kariére. Určené širokej verejnosti.
Keywords: Psychoanalysis; History, 21st Century; dějiny 20. století; psychoanalýza; psychoanalytická terapie; Psychotherapists; Psychoanalytic Therapy; psychiatrie; psychoterapie; History, 20th Century; dějiny 21. století; Famous Persons; dějiny lékařství; významné osobnosti; psychoterapeuti