Doporučený postup pro diagnostiku a terapii mužské erektilní dysfunkce : doporučený diagnostický a léčebný postup pro všeobecné praktické lékaře : 2008 - Pastor, Zlatko; Zámečník, Libor; Chaloupka, Václav; Červený, Rudolf; Hollý, Martin; Čechurová, Daniela (Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2008)
Směrnice, které se zaměřují na diagnostiku a terapii erektilní dysfunkce. Určeno odborné veřejnosti, konkrétně praktickým lékařům.
Doporučené postupy pro praktické lékaře
Keywords: zdraví mužů; sexuologie; Men's Health; erektilní dysfunkce; praktické lékařství; General Practice; Erectile Dysfunction; všeobecné lékařství; Male; mužské pohlaví; andrologie