Kardiovaskulární rizika u schizofrenie a léčba antipsychotiky - Švestka, Jaromír (nakladatel není známý, 2007)
Prezentace, která se zaměřila na různá kardiovaskulární rizika u pacientů se schizofrenií. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: schizofrenie; antipsychotika; Smoking; dyslipidemie; psychiatrie; Dyslipidemias; Diabetes Mellitus, Type 2; Obesity; kouření; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; kardiologie; Heart Disease Risk Factors; Hyperglycemia; nežádoucí účinky léčiv; Schizophrenia; Comorbidity; Antipsychotic Agents; rizikové faktory kardiovaskulárních chorob; komorbidita; farmakoterapie; obezita; diabetes mellitus 2. typu; hyperglykemie; Drug Therapy