Mezinárodní kongres zdraví 2020 Praha : sborník příspěvků videokongresu, Praha 20. 6. 2020 (pro Ústav pro nemedicínské terapie, z.ú. vydal Tomáš Pfeiffer - nakladatelství Dimenze 2+2, 2020)
Sborník abstrakt prací přednesených na videokongresu, který se zaměřil na zdraví. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Health; komplementární terapie; hygiena; alternativní lékařství; Hygiene; zdraví; lékařství; Complementary Therapies