Karcinom jícnu : průvodce pro chirurgickou a gastroenterologickou praxi - Vrba, Radek; Nachtigall, Jaroslav (Maxdorf, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na chirurgické postupy v léčbě nádorů jícnu. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Digestive System Surgical Procedures; Esophageal Neoplasms; chirurgická onkologie; gastroenterologie; chirurgie trávicího traktu; nádory jícnu; onkochirurgie; Surgical Oncology