Vyšetřovací postupy u kardiovaskulárních onemocnění - Linhart, Aleš (Maxdorf, 2021)
Publikace se zaměřuje na diagnostiku kardiovaskulárních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: kardiologie; kardiovaskulární nemoci; Diagnostic Techniques, Cardiovascular; Cardiovascular Diseases; diagnostické techniky kardiovaskulární