Souhrnné texty z chemie : pro přípravu k přijímacím zkouškám (přírodovědné obory, lékařství) - Streblová, Eva (Karolinum, 2021)
Učebnice chemie, která připravuje k přijímacím zkouškám na vysokou školu.
Učební texty Univerzity Karlovy
Keywords: chemie; přijímací zkouška na vysokou školu; chemie, klinická chemie; College Admission Test; Chemistry