Antibiotika a infekce v těhotenství a laktaci - Adámková, Václava (Grada, 2021)
Publikace se zaměřuje na infekční komplikace v těhotenství a laktaci a na antibiotickou léčbu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: komplikace těhotenství; infekce; Lactation; antibakteriální látky; Fetus; farmacie a farmakologie; plod; laktace; gynekologie a porodnictví; farmakoterapie; infekční lékařství; Anti-Bacterial Agents; Pregnancy Complications; Infections