Almanach 1861 - 1991 - 2016 - 2021 - Hostašová, Pavla (Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola svaté Anežky České, 2021)
Almanach, který se zaměřuje na aktivity Střední pedagogické školy a Střední zdravotnické školy sv. Anežky České v Odrách v posledních letech. Vydáno při příležitosti výročí založení školy. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: výchova a vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví; školy zdravotnické; příprava učitelů; dějiny 21. století; studium ošetřovatelství; Education, Medical; Teacher Training; History, 21st Century; Česká republika; studium lékařství; pedagogika; Schools, Health Occupations; Education, Nursing; Czech Republic