Perfektně skrytá deprese : smutek maskovaný perfekcionismem - Rutherford, Margaret Robinson; Antonínová, Hana (Portál, 2022)
Příručka, která se zabývá skrytou depresí a perfekcionismem a jejich možnou léčbou. Autorka vychází z vlastní praxe a popisuje příběhy opravdových lidí. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Spektrum ; 133
Keywords: deprese; smutek; Perfectionism; Psychotherapy; perfekcionismus; psychiatrie; psychologie, klinická psychologie; Sadness; Emotions; psychoterapie; emoce; Self Concept; sebepojetí; Depression; péče o sebe; duševně nemocní; Self Care; Persons with Psychiatric Disorders