Vystupte z myšlenkových pastí - Clark, David A; Klimentová, Eva (Portál, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na pozitivní myšlení, změnu postoje a zvládání negativních myšlenek a emocí. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: self-management; Optimism; Thinking; postoj; Pessimism; psychologie, klinická psychologie; Emotions; kognitivní ruminace; emoce; Attitude; pesimismus; Rumination, Cognitive; Self-Management; myšlení; optimismus