Aktivujte svou psychickou odolnost : zvládání životních výzev - Azri, Stephanie; Diestlerová, Petra (Portál, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na psychickou odolnost a udržení psychického zdraví. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Healthy Lifestyle; psychická odolnost; duševní zdraví; psychologie, klinická psychologie; rozvoj osobnosti; Mental Health; Resilience, Psychological; zdravý životní styl; Self-Management; self-management; Personality Development