HRCT u intersticiálních plicních procesů v instruktivních kazuistikách - Kočová, Eva; Koziar Vašáková, Martina (Maxdorf, 2021)
Kazuistiky, které se zaměřují na diferenciální diagnózu intersticiálních plicních nemocí pomocí počítačové tomografie s vysokým rozlišením. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: intersticiální plicní nemoci; pneumologie a ftizeologie; Radiography, Thoracic; Tomography, X-Ray Computed; rentgendiagnostika hrudníku; Diagnosis, Differential; počítačová rentgenová tomografie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Lung Diseases, Interstitial; diferenciální diagnóza