Umění stárnout : jak dosáhnout zralosti a získat svobodu - Riemann, Fritz; Kleespies, Wolfgang; Kloudová, Věra (Pasparta, 2022)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty stárnutí v současné době a na postoj k životu. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Aging; Attitude; Sense of Coherence; zdravé stárnutí; psychologie, klinická psychologie; senioři; životní smysluplnost; postoj; Healthy Aging; Aged; stárnutí