Zákon o mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19 : komentář - Hejč, David; Svoboda, Tomáš (C.H. Beck, 2021)
Komentář pandemického zákona, který se zabývá mimořádnými opatřeními za pandemie COVID-19 a souvisejícími zákony v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Česká republika; Czech Republic; ochrana veřejného zdraví; Public Health Surveillance; právo, zákonodárství; veřejné zdravotnictví; COVID-19