Covid-19 : velký reset - Schwab, Klaus; Malleret, Thierry; Drobek, Aleš (Riva Publishing, 2021)
Publikace se zaměřuje na společenské, ekonomické, politické, environmentální, technologické a individuální změny jakožto důsledky pandemie COVID-19. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: Environment; ekonomika; Global Health; celosvětové zdraví; Social Change; Internationality; politika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; internacionalita; COVID-19; Sociology; technologie; sociální změna; Economics; Individuality; sociologie; Politics; History, 21st Century; životní prostředí; individualita; dějiny 21. století; Technology