Lépe žít a milovat díky terapii časové perspektivy - Zimbardo, Philip G; Sword, Rosemary K. M; Krtková, Jana (Academia, 2022)
Publikace se zaměřuje na terapii psychických problémů a problémových mezilidských vztahů pomocí upravení časové perspektivy a pozitivního či negativního náhledu. Určeno široké veřejnosti.
Společnost ; sv. 42
Keywords: Optimism; sebepojetí; psychický stres; vnímání času; interpersonální vztahy; Stress, Psychological; Emotions; Time Perception; psychoterapie; Pessimism; Interpersonal Relations; psychické trauma; emoce; pesimismus; Psychological Trauma; optimismus; Self Concept