Můj pinďour : malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku - Pavel, Petr; Lichý, Lubomír (XYZ, 2010)
Ilustrovaná příručka vtipným způsobem vzdělává o mužských pohlavních orgánech a o sexu. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: sexuální chování; Genitalia, Male; anatomie; mužské pohlavní orgány; humanitní vědy a umění; Sexual Behavior; zdravotní výchova