Neumim to říct : pracovní listy pro pacienty s afázií - Klírová, Michaela (Portál, 2022)
Pracovní listy, které se zaměřují na rehabilitaci afázie. Určeno široké veřejnosti, lidem s afázií.
Keywords: afázie; rehabilitace poruch řeči a jazyka; rehabilitační a fyzikální medicína; Aphasia; Rehabilitation of Speech and Language Disorders; neurologie