Praktikum z kardiologie - ischemická choroba srdeční - Pleva, Leoš (Ostravská univerzita, 2021)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na diagnostiku a terapii ischemické srdeční nemoci podle současných směrnic.
Keywords: Cardiology; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Practice Guidelines as Topic; kardiologie; Myocardial Ischemia; ischemická choroba srdeční