Revmatologie pro praxi - Němec, Petr (Grada Publishing, 2021)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty revmatických onemocnění. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: revmatické nemoci; revmatologie; Rheumatic Diseases