Anglicko-český a česko-anglický slovník. Ošetřovatelství - Baumruková, Irena (H.R.G. spol, 2021)
Dvojjazyčný slovník, který se zaměřuje na anglické a české termíny v ošetřovatelství. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Terminology as Topic; Nursing; lingvistika, lékařská terminologie; angličtina; ošetřovatelství; čeština; terminologie jako téma