Česko-ukrajinský, ukrajinsko-český kapesní slovník - Ornst, Jaroslav; Stránělová, Jitka; Dvorský, Pavel; Dvorská, Pavla; Zatloukalová, Iva; Šplíchal, Antonín; Londin, Vladimír; Delevová, Inka (Nakladatelství Olomouc, 2005)
Překladový slovník z češtiny do ukrajinštiny a z ukrajinštiny do češtiny.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; Vocabulary; slovní zásoba; Terminology as Topic; terminologie jako téma; ukrajinština; čeština