Robotická rehabilitace - Navrátil, Leoš; Příhoda, Aleš (Grada, 2022)
Publikace se zaměřuje na metody robotické rehabilitace. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: robotika; Robotics; rehabilitace; Rehabilitation; rehabilitační a fyzikální medicína; technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika