Důstojnost v medicíně - Ptáček, Radek; Bartůněk, Petr (Grada Publishing, 2022)
Publikace, která se zaměřuje na téma důstojnosti v různých lékařských oborech a kontextech. Určeno odborné veřejnosti.
Edice celoživotního vzdělávání ČLK
Keywords: etika, bioetika, lékařská etika; důstojnost lidského života; vztahy mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem; Personhood; Professional-Patient Relations; klinická etika; poskytování zdravotní péče; práva pacientů; Patient Rights; Ethics, Clinical; Delivery of Health Care