Lucidní snění : naučte se vědomě snít - LaBerge, Stephen; Petrželka, Mikoláš (Portál, 2022)
Publikace se zaměřuje na lucidní snění, jeho výzkum, význam a praktické využití. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: imaginace; Psychophysiology; Dreams; vědomí; Sleep; psychofyziologie; behaviorální vědy; sny; spánek; Consciousness; Personality Development; psychologie, klinická psychologie; Imagination; rozvoj osobnosti