Hraniční porucha osobnosti : vznik poruchy, průběh a možnosti jejího překonání - Röhr, Heinz-Peter; Konečný, Antonín (Portál, 2022)
Publikace se zabývá hraniční poruchou osobnosti, kterou ukazuje na příkladu pohádky Janježek, a dále i na její terapii. Obsahuje případové studie. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Spektrum
Keywords: Persons with Psychiatric Disorders; Bibliotherapy; folklór; psychiatrie; biblioterapie; psychoterapie; duševně nemocní; Borderline Personality Disorder; hraniční porucha osobnosti; Folklore