Život bez záruky : co všechno mi vzala a dala jedna autonehoda - Ruská, Martina; Polo, Gloria (Rozlet, 2022)
Autobiografický příběh, ve kterém autorka popisuje svůj život po dopravní nehodě, při které přišla o ruku.
Keywords: Attitude; křesťanství; Nurses; Colombia; Kolumbie; Physicians, Women; lékařky; Accidents, Traffic; dopravní nehody; postoj; traumatická amputace; psychologie, klinická psychologie; Czech Republic; humanitní vědy a umění; zdravotní sestry; Christianity; Amputees; amputovaní; History, 21st Century; Česká republika; dějiny 21. století; Amputation, Traumatic