Kompendium stomatologie - Šedý, Jiří (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Publikace poskytuje komplexní přehled z oboru stomatologie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: stomatologie; Oral Medicine; zubní lékařství