Léčebná rehabilitace v pediatrii - Dyrhonová, Olga; Máček, Miloš; Smolíková, Libuše; Vlčková, Blanka (Raabe, 2022)
Publikace se zaměřuje na metody rehabilitace a fyzikální terapie při léčbě dětí. Určeno odborné veřejnosti.
Rehabilitační a fyzikální terapie
Keywords: nemoci dýchací soustavy; poruchy motorických dovedností; techniky fyzikální terapie; Respiratory Tract Diseases; Reflexotherapy; Motor Skills Disorders; rehabilitační a fyzikální medicína; dítě; pediatrie; Child; Obesity; reflexní terapie; Physical Therapy Modalities; obezita