Lékařská biologie a genetika. (I. díl) - Otová, Berta (Univerzita Karlova nakladatelství Karolinum, 2022)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na lékařskou biologii a genetiku.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Biology; biologie; Genetics; genetika, lékařská genetika; lékařská genetika; Genetics, Medical; genetika