Léčba bolesti : současné přístupy k léčbě bolesti a bolestivých syndromů - Hakl, Marek (Maxdorf, 2022)
Publikace se zaměřuje na různé druhy bolesti a různé způsoby jejich terapie. Určeno odborné veřejnosti.
Medica
Jessenius
Keywords: Pain; algeziologie; analgetika; Analgesia; Analgesics; bolest; management bolesti; Pain Management; analgezie