Deprese není depka - Honzák, Radkin; Pilátová, Agáta; Cibulka, Aleš; Chalupová, Sabina (Vyšehrad, 2022)
Publikace se zaměřuje na depresi a depresivní stavy. Přináší také rozhovory s několika známými českými osobnostmi. Určeno široké veřejnosti.
Destigma
Keywords: psychologie, klinická psychologie; psychiatrie; dějiny 20. století; Famous Persons; deprese; Depression; významné osobnosti; History, 20th Century