Souhrnná výzkumná zpráva smíšeného výzkumu o zdravotní péči a zdravotním stavu cizinců v ČR - Schebelle, Danica; Kubát, Jan; Marešová, Jarmila; Olecká, Ivana; Žofka, Jan (VÚPSV, v.v.i, 2020)
Zpráva z výzkumu, který se zaměřil na zdravotní stav cizinců žijících v Česku a na zdravotní služby pro ně. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: průzkumy zdravotní péče; statistika jako téma; emigranti a imigranti; zdravotní stav; Statistics as Topic; poskytování zdravotní péče; Česká republika; Emigrants and Immigrants; Health Status; Czech Republic; veřejné zdravotnictví; demografie; Health Care Surveys; statistika, zdravotnická statistika; emigrace a imigrace; Delivery of Health Care; Emigration and Immigration